Cafe RIF

Giv en hånd med

Den nye kantine er i sin opstart, efter et par års pause. Vi har i samarbejde med Frejlev Skole fået nye rammer, og ser frem til at fylde dem ud med socialt samvær i vores klublokaler.

 

Som i ethvert nyt projekt skal vi gøre os nogle erfaringer. Vi har stadig mange udfordringer, og vil derfor meget gerne have tilbagemeldinger, ris og ros, gode råd mm. fra jer.

 

Vi har kunnet konstatere, at opbakningen fra de enkelte afdelinger er meget forskellig. Derfor ønsker vi i år, at motivere alle medlemmer, forældre og andre med omgang i RIF, til at give en hånd  i kantinen.

Regler for Cafe RIF pasningen: 

  1. Der kan IKKE købes på klods lige meget hvem man er.

  2. Når der skal betales for en dommer til kamp, kan dommeren få pengene udbetalt af kantinen. Pengene udleveres til dommeren og regning ligges i kassen.

  3. Når man har kantinevagt, må man tage kaffe/the. Mad og sodavand kan købes til halv pris. Slik og is er til normal salgspris. Børn og ægtefælder skal købe til normal pris.

  4. Der skal altid være 1 person i kantinen for opsyn med penge.

  5. Du skal være over 18 år for at have en kantinevagt alene.

  6. Børn under 15 år må ikke stå ved de elektroniske apparater.

  7. Der vil komme en ”nøglevagt” for at åbne/lukke kantinen.

Kontakt Cafe RIF på e-mail: Klik her

Tusind tak til alle forældre og frivillige, som hjælper til i Cafe RIF Det summer af liv - skønt!!😊 

Holdspisning

Gør sådan her: Når et hold ønsker holdspisning bookes lokale gennem [email protected], hvor mad og tilmeldingslink også laves. Hvert hold skal selv stille med forældre, som står for servering og oprydning. Cafeen bestiller alt hjem så det er klart til jer. 

 Man kan vælge at lave maden i cafeen eller man kan få alt fra sandwich, smørrebrød, stjerneskud til lasagne, frikadeller til helstegt pattegris. Vi køber maden hos vores sponsorer - de støtter os og vi støtter dem.