Klubnyheder
W1siziisijiwmjivmdevmjmvnddzemn5enbqnl9tzw5pyv9zcg9uc29ylmpwzyjdxq?sha=3b2870a9bc5674a8

Stor Succes til Skt Hans 2022

25. juni 2022, 09.46

Tusind tak til de FANTASTISKE FRIVILLIGE fra borgerforeningen i Frejlev og vores forrygende idrætsforening - Verdens hyggeligste og bedste RIF - som gav mange, mange mennesker en helt særlig Skt Hans aften 2022. 

Der var flotte dækkede borde i Café RIF, hvor der var udsolgt med 170 gæster til grillbuffet, og hyggelige aktiviteter på stadion. 

Vores hovedformand Johanne Bugge havde fået æren af at holde årets båltale og talte varmt om vores vigtige demokrati, lokale sammenhold, mange vigtige foreninger i Frejlev og omegn og om værdien af foreningsarbejde i 2023 og frivillighed. Samtidig sendte hun en stærk opfordring om at stå sammen i byen, så vi kan udvikle os endnu mere som centerby i Aalborg Kommune og få løftet opgaven med at få et fælles forsamlingshus i en sammenbygning af vores to haller til et Kultur- og Idrætscenter, omklædningsrum i Hal 2 og en idrætspark med blandt andet en miljøvenlig kunstgræsbane. Du kan læse talen her: Båltale Skt Hans 2022.

Endnu en gang tak for en kæmpe indsats i sommervarmen til 25 frivillige, der gjorde aftenen fantastisk.

Tak for den store opbakning til aftenen og rigtig god midsommer til alle!    #MedRIFiHjertet #Frejlev #strestrupif #EnGangRIFFERaltidRIFFER